خرید بریکر | قیمت + انواع
  • 021-33914574-84
  • شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 15
قیمت و خرید بریکر

بریکر کلید اتوماتیک قدرت (molded case circuit breaker) وسیله ای جهت حفاظت از مدارات قدرت و یا قطع و وصل برق می باشد. در حالی که فیوز مینیاتوری در صنعت اغلب در قسمت فرمان جای دارد.

سرعت و قدرت قطع جریان در کلیدهای اتوماتیک بسیار بیشتر از فیوزهای مینیاتوری است. قیمت و ابعاد کلید بریکر بسیار بیشتر از فیوزهای مینیاتوری هستند. کلیدهای اتوماتیک در انواع دو پل، سه پل و چهار پل ساخته می‌شوند.

کلیدهای قدرت

کلید های قدرت با عناوین کلید صنعتی، کلید بریکر، کلید کمپکت، کلید هوایی، فیدر، کلید تابلو برق ، کلید مغناطیسی و mccb شناخته میشوند. آنها در انواع کلید اتوماتیک قابل تنظیم ،کلید فیکس یا ثابت، کلید کمپکت، کلید اتوماتیک، کلید روغنی، سکسیونر، کلید خلاء ، دژنکتور، کلید فشار ضعیف، متوسط و قوی، کلید گازی sf6 و… تقسیم بندی می‌شوند.

کلید قدرت بریکر

خرید انواع کلید اتوماتیک یا بریکر بر اساس قدرت

انواع کلیدهای اتوماتیک یا بریکر های قدرت فشار ضعیف، متوسط و قوی شناخته شده در بازار (انواع کلیدهای برق صنعتی و سکسیونر):

  1. کلید اتوماتیک فیکس یا ثابت. دژنکتور فیکس قابل تنظیم نمی باشد لذا درجه حفاظت آن کم است. مخصوصا در برابر بارهای موتوری.
  2. کلید اتوماتیک قابل تنظیم: مقدار جریان خروجی ، زمان قطع ، جریان اتصال کوتاه و… آنها جهت تنظیم محدوده مجاز آمپراژ دقیق قابل تنظیم است.
  3. کلید اتوماتیک کامپکت:کلید موتور دار قابل تنظیمی است که تا حد زیادی کوچک شده است.جریان آنها بین ۱۶ تا ۱۶۰۰ آمپر است.
  4. کلید قدرت هوایی فشار ضعیف و متوسط(ACB): بریکر هوایی کلیدی قابل تنظیم است که کنتاکت های آن در هوا و در فشار جو باز و بسته می شوند. همچنین قیمت کلید قدرت هوایی نیز بالاتر از بریکر قابل تنظیم است.جریان آنها بین ۸۰۰ تا ۴۰۰۰ آمپر است.
  5. کلید اتوماتیک الکترونیکی: کلید قدرتی با سیستم الکترونیکی حساس است که بالاترین قیمت را میان کلیدها دارا است. کلیدهای الکترونیک به منظور حفاظت در مقابل اضافه بار، افت ولتاژ و اتصال کوتاه مورد استفاده قرار گرفته است. هم چنین این کلید ها برای راه‌ اندازی الکتروموتور یا پمپ نیز استفاده می‌شود.

یک میکروپروسسور برای کنترل هوشمند رله‌ ی اضافه جریان با سه مشخصه‌ی حفاظتی شامل حفاظت تاخیر زمان طولانی معکوس اضافه بار، حفاظت تاخیر زمان اتصال کوتاه و حفاظت عملکرد لحظه‌ای اتصال کوتاه، در نظر گرفته شده است.

بریکر

بریکرها بر اساس ولتاژ، اجزای به‌کاررفته در ساختار و میزان جریان

بریکرها بر اساس ولتاژ، اجزای به‌کاررفته در ساختار و میزان جریان، انواع مختلفی دارند. در ادامه برخی از این انواع را معرفی می‌کنیم:

بریکر روغنی (Oil Circuit Breaker)

بریکرهای روغنی نوعی تجهیزات حفاظتی الکتریکی هستند که در سیستم‌های توزیع و انتقال برق به کار می‌روند. این بریکرها برای قطع و وصل جریان الکتریکی در مدارها استفاده می‌شوند و بیشتر در شبکه‌های بزرگ توزیع و انتقال برق کاربرد دارند.
ویژگی اصلی این بریکرها استفاده از روغن به‌عنوان محیط عایق است. هنگام بروز جریان‌های بیش‌ازحد، این بریکرها نیروی مکانیکی لازم برای قطع مدار را ایجاد می‌کنند. از جمله کاربردهای آن‌ها می‌توان به شبکه‌های توزیع برق شهری، ایستگاه‌های تبدیل و نیروگاه‌ها اشاره کرد. عملکرد پایدار و مطمئن این نوع بریکر باعث شده تا گزینه‌ای مناسب برای قطع دقیق و ایمن مدارهای برق باشد.

بریکر ولتاژ بالا (High Voltage Breaker)

این نوع بریکر برای حفاظت از تجهیزات الکتریکی در برابر ولتاژهای بالا و جریان‌های نامناسب استفاده می‌شود. نقش اصلی آن جلوگیری از وقوع حوادث، محافظت از تجهیزات و تضمین ایمنی افراد است.
در صورت افزایش بیش‌ازحد ولتاژ یا جریان، این بریکر مدار را قطع کرده و از آسیب‌های احتمالی جلوگیری می‌کند. اهمیت این بریکرها در ایمنی و حفاظت از سیستم‌های الکتریکی بسیار بالاست.

بریکر خلأ (Vacuum Breaker)

بریکر خلأ برای محافظت از مدارهای الکتریکی در برابر جریان‌های بیش از حد و اتصال کوتاه به کار می‌رود. در صورتی که جریان برق از حد مجاز فراتر رود، این بریکر مدار را قطع کرده و از آسیب به تجهیزات یا وقوع حوادثی مانند آتش‌سوزی جلوگیری می‌کند.
علاوه بر این، بریکرهای خلأ مانند کلیدهای قطع و وصل نیز عمل می‌کنند و در شرایط اضطراری، امکان قطع یا وصل سریع جریان برق را فراهم می‌کنند.

بریکر دستی (Manual Breaker)

بریکرهای دستی توسط اپراتور برای قطع یا وصل جریان برق در سیستم‌های الکتریکی به‌کار می‌روند. این نوع بریکر معمولاً در شرایطی که نیاز به کنترل دستی جریان برق وجود دارد، مانند مواقع اضطراری، تعمیرات یا نظارت بر مدارها، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بریکرهای دستی در تجهیزات اضطراری، مدارهای کنترل و محیط‌های صنعتی و تجاری به‌عنوان یک ابزار کلیدی برای افزایش ایمنی الکتریکی به کار می‌روند.

خرید بریکر

نحوه عملکرد بریکرها

بریکرها به طور کلی شامل دو کنتاکت هستند. یک کنتاکت ثابت و یک کنتاکت متحرک.در شرایط کاری عادی این دو کنتاکت متحرک و ثابت به یکدیگر متصل بوده و جریان از آن ها عبور می‌کند.

قطع کننده مدار ابتدا باید یک حالت خطا را تشخیص دهد. در قطع کننده های با سطح ولتاژ  کم ، این در داخل خود دستگاه انجام می شود.در قطع کننده های مدار برای جریان های بزرگ یا ولتاژهای بالا با استفاده از رله محافظ شرایط خطا حس می شود تا مکانیسم باز شدن کار کند.

این بریکرها به یک منبع تغذیه جداگانه مانند باتری نیاز دارند؛ اگرچه برخی از مدارهای ولتاژ بالا دارای ترانسفورماتورهای جریان ، رله های محافظ و منبع تغذیه کنترل داخلی هستند.

نمایندگی اشنایدر در لاله زار صنعت روز